Ångerrätt och returer

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börjar gälla dagen efter att du mottagit varan. Om du vill nyttja er ångerrätt så är det du som kund som står för frakten och  att ni inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Alla lappar och etiketter måste sitta kvar, samt returnera även varans originalförpackning.

När du returnerar eller byter dina varor står du för fraktkostnaderna tillbaka till oss.

Så snart vi har mottagit varorna kommer vi i enlighet med din önskan att skicka dig nya varor eller ge dig full återbetalning. Vi ersätter dock ej för extra fraktkostnader eller andra utlägg.

OBS! Ångerrätt och returer gäller ej Ädelmetaller.

Så här gör du vid byten/returer:

Varan skall skickas tillbaka i sin originalförpackning senast 14 dagar räknat från det att du mottagit din leverans
Vi betalar tillbaka beloppet så snart som möjligt efter att vi har mottagit varan som du har returnerat. Vi förbehåller oss dock rätten att vänta med återbetalningen tills vi inspekterat varan.

Återbetalning sker via Klarna, via faktura, kort och/eller direktbetalning beroende på ditt val som du har gjort vid betalningen.

Vi tar inte ansvar för varor som försvinner under returfrakten.

Vi följer konsumentköplagen och Allmänna reklamationsnämndens regler och råd vad det gäller reklamationer, öppet köp och bytesrätt.

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.